Nagelbijten (onychophagie) komt bij dertig procent van de kinderen voor en bij tien procent van de volwassenen. Mannen hebben er meer last van dan vrouwen. Nagelbijten is een verslaving waar men moeilijk vanaf komt. Als nagelbijter is het lastig om niet aan uw nagels te bijten, te pulleken of te aan velletjes te trekken. Dit geld ook voor de gelnagels. Om succesvol van nagelbijten af te komen is discipline en wilskracht nodig. Als nagelstyliste kan ik je helpen om de eerste stappen te zetten naar mooie nagels.

Het nagelbijtarrangement duurt drie maanden. Op de eerste afspraak krijgt u een uitgebreide manicure en vervolgens een korte verlenging op de nagels geplaatst. De eerste maand komt u elke week terug om de nagels bij te werken en eventuele ongelukjes (bijten!) te herstellen. De nagels van nagelbijters groeien snel en zullen snel uitgroei hebben. Dit vullen we netjes bij. U mag ook altijd na een paar dagen een foto van de nagels sturen, als drijfveer om de nagels netjes te houden.

De tweede maand komt u om de week op controle. Ongelukjes worden hersteld en de nagels bijgevuld.

De laatste maand komt u één keer op controle. Uw eigen nagels zijn inmiddels lang gegroeid onder de gel en de behoefte om te bijten is een stuk afgenomen. Nu hoeven de nagels niet meer verlengd te worden, enkel versterkt.

Prijs: € 240,00

Periode: 3 maanden

Behandelingen: 8 keer

Contact met de nagelstyliste