nail-biting-1Als nagelbijter is het lastig om niet aan uw nagels te bijten, te pulleken of te aan velletjes te trekken. Dit geldt ook voor de gelnagels. Om succesvol van nagelbijten af te komen is discipline en wilskracht nodig. Als nagelstyliste kan ik je helpen om de eerste stappen te zetten naar mooie nagels.

Het nagelbijtarrangement duurt drie maanden. Op de eerste afspraak krijgt u een uitgebreide manicure en vervolgens een korte verlenging op de nagels geplaatst. De eerste maand komt u elke week terug om de nagels bij te werken en eventuele ongelukjes (bijten!) te herstellen. De nagels van nagelbijters groeien snel en zullen snel uitgroei hebben. Dit vullen we netjes bij. U mag ook altijd na een paar dagen een foto van de nagels sturen, als drijfveer om de nagels netjes te houden.

De tweede maand komt u om de week op controle. Ongelukjes worden hersteld en de nagels bijgevuld.

De laatste maand komt u één keer op controle. Uw eigen nagels zijn inmiddels lang gegroeid onder de gel en de behoefte om te bijten is een stuk afgenomen. Nu hoeven de nagels niet meer verlengd te worden, enkel versterkt.

Prijs: € 240,00

Periode: 3 maanden

Behandelingen: 8 keer

Eerste Maand Elke week een behandeling
Tweede Maand Om de week een behandeling
Derde Maand Eén keer in de maand een behandeling

Facturering vindt plaatst bij het afnemen van het arrangement.

Bij twijfel kunt u een losse eerste afspraak maken. Bent u tevreden, dan zetten we de behandeling om naar het nagelbijtarrangement.

Arrangement is persoonsgebonden en kan alleen worden gebruikt door de persoon voor wie het arrangement is afgesloten. Het nagelbijtarrangement kan één keer per zes maanden worden afgesloten.

Bij langdurig ziekte of ongeval, waarbij u langer dan een maand niet kunt komen, verzoeken wij u contact met de salon op te nemen. Met de verklaring van een arts is het mogelijk om het arrangement te ontbinden.

Voor meer informatie neemt contact op met  de nagelstyliste.

 

Hiernaast ziet u het resultaat van een extreme nagelbijter, waIMG_20160107_221314arbij de nagels volledig waren weggebeten tot aan de nagelriem. De foto eronder is gemaakt na het volgen van 2 maanden nagelbijtarrangement. U kunt zien dat de natuurlijke nagel helemaal teruggegroeid is en de nagelriemen hersteld. De klant is nog in behandeling, dus het resultaat na 3 maanden zal binnenkort geplaatst worden.

 

 

 

 

 

Voorbeelden 2016

maarten-ngelbijetn         marijntje-nagelbijten