Nailart Feestje

Je leert de basistechnieken manicure en vijlen om daarna volop te oefenen met het maken van nailart. Jij en je vriendinnnen mogen eerst oefenen op een nagelwiel om het vervolgens uit te proberen op je eigen nagels of die van je buurvrouw.

Voor de jonge meiden is er volop nagellak, steentjes, glitters en verf. Voor de tieners is er ook keuze uit flocking poeder, mini pareltjes, striping tape, marble nagels en stempels. En dat alles begeleidt door een gediplomeerd nagelstyliste.

Iedereen krijgt een Nailart Diploma, het nagelwiel en een cadeautje mee naar huis.

Optioneel: Voor de jarigen en/of vriendinnen een gellak behandeling voor €20,00 per persoon.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Tijd: 2 tot 2.5 uur
Lokatie: Aan huis
Prijs: €12,50 per persoon (min. 5 deelnemers)

 

 Workshop - 2,5 uur

Wilt u alleen of met vriendinnen een aantal tips en tricks van het nagelvak leren? Wilt u mooi leren lakken of uw eigen nagel leren verstevigen? Samen met styliste kunt u een workshop op maat samenstellen. De prijzen van de workshop zijn inclusief materiaalkosten.

1 persoon: € 120,00

2 personen: € 70,00 per persoon

3 personen en meer: € 50,00 persoon

Voor het inplannen van de workshop kunt u hier contact opnemen met de styliste.

 

 

 

Allround Nagelstyliste Opleiding - privéles

Heeft u interesse het nagelvak te leren en als allround nagelstyliste werkzaam te zijn? Dan biedt Elegant Tilburg u een opleiding op maat. Samen met de nagelstyliste bepaalt u welke lessen uw interesse hebben en zo stelt u samen het lesprogramma samen. De privélessen bestaan uit een theorie en praktijk gedeelte, gebaseerd op de boeken van Naillevel. Als u alle lessen volgt kunt bij het Nagelgilde examen doen en uw diploma behalen. Dit diploma is niet merk afhankelijk. Tijdens de lessen kunt u met elk merk werken, maar uw nagelstyliste kan u ook helpen om een juist starterspakket aan de schaffen.

De lessen zijn gebaseerd op het zetten van verlengingen met behulp van sjablonen en gel. De kosten voor vijf vaklessen van 2,5 uur zijn € 600,00 (inclusief materiaal). Extra lessen kosten €120,00 per keer. 

Wilt u niet een gehele vakopleiding volgen. maar wel de tips en tricks van het nagelvak leren? Wilt u zelf een goede manicure kunnen uitvoeren of wilt u netjes gellak plaatsen? Met een workshop van 2,5 uur kan de nagelstyliste u de kneepjes van het nagelvak leren. De workshop wordt naar uw interesse samengesteld en kost  120,00 inclusief materiaal voor 2,5 uur. 

Voor het gehele lesprogramma en vragen kunt u bellen naar 06 - 18 29 27 78 of mailen naar info@eleganttilburg.nl